SKINNER'S

PREMIUM QUALITY HONDENVOER
JE HEBT ER KENNELIJK VERSTAND VAN!

Bezorgen

Als je wilt dat wij jouw bestelling laten bezorgen, verpakken wij de zakken voer in kartonnen dozen, die wij voorzien van een adreslabel. De dozen, die wij gebruiken zijn

Volledig recyclebaar en FSC gecertificeerd!

Om de verzendkosten nog een beetje in de hand te houden versturen wij het liefst twee zakken Skinners Field & Trial Hondenvoer voer in één grote doos. Dat is inderdaad wel wat zwaar, maar binnen de door DPD zelf gestelde regels.

Wij gebruiken ‘lichte en gebruikte’ kartonnen dozen om precies onder het maximum van 32 kilogram per pakket te blijven. Het is helaas niet mogelijk om onze (stevige) zakken Skinners Field & Trial Hondenvoer zonder (om)doos te versturen.

Om begrijpelijke redenen zou dat wel onze voorkeur hebben!

Tip : Als je de zakken voer toch liever per stuk verstuurd wilt hebben, dan kun je overwegen om twee of meer bestellingen apart in toe voeren.

Jouw pakket of pakketten worden  door onze vaste vervoerder bij ons opgehaald en zo snel mogelijk bij je aangeboden. Wij bezorgen inmiddels in heel Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Spanje. De bijdrage in de verzendkosten staan in de onderstaande tabel.

Het levert je dus een voordeeltje op om meerdere zakken voer op hetzelfde adres en op hetzelfde moment te laten bezorgen!

Afhalen

Afhalen in Alkmaar kan natuurlijk ook!

Na ontvangst van je bestelling zetten wij het voer voor je klaar. Maak per email of telefonisch even een afhaalafspraak, dan weet je zeker dat één van ons aanwezig is!

Kennemerstraatweg 273 in Alkmaar

Je kunt je bestelling ook telefonisch aan ons doorgeven, maar je kunt ook, 24/7, een bestelling via onze website plaatsen.

Bel 06 136 136 06

Winkelmandje
SKINNERS PREMIUM QUALITY HONDENVOER